Smørepunkt – Servol Norge AS er en Gasellebedrift!

Smørepunkt er kåret til Gasellebedrift for 2022

Smørepunkt er kåret til Gasellebedrift 2022

Hvert år kårer Dagens Næringsliv Gasellebedrifter i hele landet. En gasellebedrift er en bedrift som over tid viser solid utvikling, og gode resultater. Smørepunkt har siden starten i 2017 hatt en flott utvikling og vinner stadig nye kunder gjennom topp service til uslåelige priser. I Tønsberg har vi drevet siden 2017 og i 2022 åpnet vi avdeling nummer 2 i Greåker.

Mye av forklaringen til suksessen ligger i utviklingen av nye effektive tjenester som gjør bilholdet rimeligere for våre kunder. I tillegg til vanlige servicer med oljeskift og utskiftning av forskjellige filter og væsker tilbyr vi spesialiserte tjenester som Automatgirflushing og ikke minst HY-Carbon motorrens.

Automatgirflushing er en metode for å skifte ut oljen i automatgirkasser på en bedre måte enn vanlig oljeskift. Ved bare vanlig avtapping og påfylling kan så lite som 1 3-del av oljen faktisk byttes, men ved bruk av flushemaskin vil vi bytte ut tilnærmet 100% av oljen. Smørepunkt er blandt landets største aktører på dette.

HY-Carbon motorrens er den tjenesten som har vokst mest hos oss de siste 2 årene. Dette er en ny metode for rensing av sot/karbonavleiringer innvendig i motoren. Moderne motorer er plaget av slike avleiringer, og det resulterer i potensielt meget kostbare problemer hvis man ikke gjør noe for å fjerne avleiringene. Tette EGR-ventiler, tette Dieselpartikkelfilter (DPF), fastlåste swirlflaps eller Turboaktuatorer o.s.v. I de fleste tilfeller kan HY-Carbon motorrens også gjenopprette funksjonen til disse komponentene etter at problemene har oppstått. Smørepunkt var det første verkstedet i Norge til å tilby denne behandlingen.

Vi ser frem til videre utvikling i 2023, og er klare til å møte nye kunder med like god service som alltid!

Kategorier

Bestill Oljeskift

Fra 699,- inkludert filter og olje - 45min

Best seller

Bestill Motorrens

Ca 120 min Fra 2199,-

Siste nytt

Smørepunkt åpner ny Avdeling!

I første kvartal 2022 åpner Smørepunkt ny avdeling i Greåker i Østfold. Vi ser frem til å kunne tilby nye kunder den samme gode servicen til de samme lave prisene som våre eksisterende kunder.

Les mer »