HY-Carbon Motorrens

HY-Carbon motorrens er en effektiv og skånsom behandling som løser opp og fjerner carbonavleiringer i forbrenningsmotorer. Behandlingen sikrer god funksjon i Turbo, EGR-ventil og DPF (Dieselpartikkelfilter) og er potensielt veldig besparende.

Som første verksted i Norge er vi stolte av å kunne tilby en revolusjonerende behandling som både gjør bilen mer miljøvennlig, og potensielt sparer bileiere for kostbare reparasjoner. HY-Carbon motorrens (ofte kalt hydrogenrens eller karbonrens) har raskt blitt Europas foretrukne metode for rens av forbrenningsmotorer.

I moderne forbrenningsmotorer er det vanlig å oppleve utfordringer med EGR-ventiler, DPF (Dieselpartikkelfilter) og/eller Turbo som skyldes oppbygging av karbonavleiringer i motorens gassløp. Disse problemene har frem til i dag ofte medført kostbare utskiftninger av komponenter. I de fleste tilfeller er disse komponentene ikke ødelagt, men så tettpakket av karbon at de ikke lengre virker slik de skal.

Med HY-Carbon motorrens løses karbonavleiringene opp på en effektiv og skånsom måte slik at funksjonen i komponentene sikres og/eller gjenopprettes. Dermed kan man unngå svært kostbare reparasjoner.

HY-Carbon motorrens tilfører motoren en gassblanding som reagerer med karbonavleiringene via luftinntaket. Karbonavleiringene vil omdannes til brennbart, flytende materiale og forbrennes sammen med drivstoffet i motoren. I løpet av 1 til 2 timer vil dermed hele gassløpet i motoren være rengjort, og funksjonen i komponentene gjenopprettet.

HY-Carbon motorrens

HY-Carbon motorrens er 100% trygt, og vil i motsetning til mekanisk rengjøring eller annen kjemisk rengjøring, ikke etterlate skadede overflater som fører til raskere oppbygging av nye avleiringer. I tillegg vil Hy-Carbon rense alle komponentene i en og samme behandling. Dermed er behandlingen også veldig økonomisk.

I de fleste tilfeller vil HY-Carbon motorrens også gjenopprette funksjonen i komponenter som har vært diagnostisert av et verksted som anbefaler reparasjon/utskiftning av komponenten. I disse tilfellene kan besparelsene ved HY-Carbon Motorrens komme opp i 10-tusener av kroner.

Du kan lese mer om HY-Carbon motorrens, og hva pressen mener på importørens hjemmesider HER

En Hy-Carbon motorrens ta mellom 1,5 og 3 timer avhengig av motorstørrelse, og hvilke problemstillinger som skal adresseres. Prisene varierer derfor fra Kr 2.199,- og opp til Kr 3.499,-.

Primært anbefales HY-Carbon som en forebyggende behandling. Det vil si at man renser motoren før det oppstår problemer med komponentene. Dermed øker driftssikkerheten mens utslippene og forbruket reduseres, og bilen blir dermed mer miljøvennlig og økonomisk. Utover dette slipper man også overraskelser tilknyttet avgasser når bilen er på EU-kontroll.

Hos Smørepunkt står vi klare til å hjelpe deg med HY-Carbon motorrens, og gir deg gjerne et konkret tilbud hvis du fyller ut vårt tilbudsskjema HER

Du kan også bestille time via vår online booking HER