Oljeskift / Service

NORGES BESTE PRISER PÅ OLJESKIFT!

Fra 799,- inkludert filter og olje - 45min

Du betaler for olje og filter, vi spanderer hele jobben!

Oljeskift kan fremstå som en enkel og uproblematisk jobb. Men dagens bilmotorer har svært forskjellige behov, og forskjellen på motoroljene er store.

Bruk av feil olje på motor vil normalt ikke merkes på kort sikt, men fører til økt slitasje på motorkomponenter, og kan over tid gi deg kostbare problemer med for eksempel dieselpartikkelfilter, EGR-ventiler, og/eller turbo.

Vi har 27 forskjellige motoroljer på lager for å sikre at bilen din får akkurat den oljen den skal ha, og filter fra anerkjente leverandører. 

olje, oljeskift, bilolje, tønsberg, vestfold

Bilen din er trygg hos oss!

Hos Smørepunkt kan du være helt trygg på at bilen din får akkurat den oljen den skal ha, og at oljen holder høyeste kvalitet!
Samtidig er vi trygge på at du får markedets beste pris!
Vi legger vår stolthet i å sørge for at bilen din får så gode forutsetninger som mulig for et langt og problemfritt liv.

Du kan bestille time direkte eller motta tilbud for oljeskift på bilen din. Vi tar også Drop-In oljeskift, så du kan gjerne komme innom i Kilengaten 20 når det passer deg!

bilolje, oljeskift, ardeca, Tønsberg, vestfold

Hvordan velger jeg riktig olje?

Er du usikker på hvilken olje du bør/kan bruke, så ta kontakt med oss! Vi er spesialister og hjelper deg gjerne. Du kan også finne hvilken olje som anbefales til din bil i oljevelgeren under: