HY-Carbon motorrens

Hy-Carbon er en ny og svært effektiv metode for å fjerne karbonavleiringer og forebygge problemer med EGR-ventiler, Turbo og DPF.

HY-Carbon motorrens (Hydrogenrens) er en prosess for å fjerne karbon eller sot fra motoren på bilen. Disse forekomstene av uforbrente hydrokarboner ender opp med å tette motoren din, så vel som deler som for eksempel EGR-ventil, partikkelfilter og/eller turbolader.

Smørepunkt i Tønsberg er det første verkstedet i Norge som tilbyr behandling med HY-Carbon maskin. Vi legger vekt på å tilby tjenester som gjør bilholdet rimeligere for kundene våre, og øker levetiden på bilen.

Les mer om HY-Carbon motorrens og hva pressen sier på Autor (importøren) sine nettsider HER.

Det er forbrenningsprosessen i motoren som forårsaker sot-/karbonavleiringer i sylindere, stempler, partikkelfiltre, EGR-ventiler og turboer. Tilsotede deler forhindrer at motoren fungerer som den skal.

HY-Carbon motorrens

Resultater er at om karbonforekomstene (sot) ikke fjernes regelmessig vil drivstofforbruket øke og det er mer sannsynlig at dyre deler må skiftes. Typisk pris på skifte av EGR ligger i området 7 000 til 14 000 kr og 30 000 for turbo.

Gjennom produksjon av hydrogen med Hy-Carbon maskinen som tilføres motoren mens den går og bilen står stille, renses motoren og dens kostbare komponenter. I tillegg kan Hy-Carbon maskinen manipulere motorens EGR ventil mens den renses for å optimalisere renseprosessen. Løsningen er effektiv og ikke-aggressiv siden det ikke benyttes kjemiske og etsende produkter i prosessen. Prosessen benytter kun strøm og deionisert vann.

Karbonet (sot) oppløses i motoren og går ut med eksosen som normalt. Etter en behandling vil bilens ytelse gjenopprettes til sitt opprinnelige nivå.

Motorrens

Hydrogenrensing kan redusere drivstofforbruket med opptil 15%, redusere miljøgifter som slippes ut med opptil 50% og redusere risikoen for dyre reparasjoner.  Avhengig av kjørelengde vil kostnaden til en behandling ofte spares inn gjennom redusert drivstofforbruk. Bileieren reduserer sjansen for kostbare reparasjoner, opprettholder bilens verdi.

Bidra til redusert forurensning som en verdifull bonus for seg selv så vel som omgivelsene. En behandling koster fra Kr 1.195,- hos Smørepunkt i Tønsberg. Be oss om tilbud på rens HER

HY-Carbon logo
Kategorier

Bestill Oljeskift

Fra 699,- inkludert filter og olje - 45min

Best seller

Bestill Motorrens

Ca 120 min Fra 1.195,-

Siste nytt