Hvorfor bør jeg bruke Smørepunkt til vedlikehold av min bil?

Smørepunkt har som mål å bidra til at bilen din er så driftssikker som mulig, så lenge som mulig, til en lavest mulig kostnad. Smørepunkt har unik kompetanse som sørger for dette!

Smørepunkt spesialiserer seg på vanlig vedlikehold som oljeskift, utskiftning av filter, væsker og batterier, og andre tjenester som er relevant for vedlikehold av bilen. Service på automatgirkasser og HY-Carbon motorrens er blant tjenestene vi tilbyr.

Smørepunkt sitt mål er å bidra til at bilen din er så driftssikker som mulig, så lenge som mulig, til en lavest mulig kostnad. Vår unike kompetanse sørger for dette!

På vårt Smørepunkt verksted betaler du kun for det som er nødvendig for å utføre en tipp topp service på din bil! Besparelsen er ofte mer enn 30% av prisen på vanlige verksteder.

Smørepunkt
Smørepunkt, Kilengaten 20, 3117 Tønsberg

Smørepunkt er eksperter på motoroljer og bruker alltid riktig olje. Vi lagerføre 27 forskjellige motoroljer slik at vi alltid er forberedt uansett hvilken bil som dukker opp! Våre medarbeidere har den nødvendige kompetansen for å velge den beste varianten.

Som en del av satsningen på å være en fortrukket servicepartner for bileierne har Smørepunkt også noen spesialmaskiner som gjør at vi kan tilby bedre løsninger enn de vanlige verkstedene på mange utfordringer. Flushemaskinen for automatgir gjør at en automatgirservice hos oss er vesentlig bedre for girkassen din enn servicen hos de fleste andre verksteder.

HY-Carbon motorrensemaskinen gjør at vi kan rense motoren og viktige komponenter slik at sjansen for kostbare reparasjoner reduserer mye, og i noen tilfeller kan vi restituere komponentene slik at kundene våre slipper unna dyre reparasjoner. Denne maskinen er også perfekt til å gjøre bilen mer miljøvennlig. Utslippene går vanligvis kraftig ned etter en HY-Carbon behandling!

Du kan lese mer om automatgirflushing HER, og mer om HY-Carbon motorrens HER

For å kunne sikre at kostnadene for våre kunder holdes så lavt som mulig har vi valgt å være et serviceverksted. Det medfører at Smørepunkt slipper å gjøre omfattende investeringer i utstyr som er påkrevet for offentlig godkjente bilverksteder. Dette utstyret er veldig kostbart og helt overflødig for en vanlig service. Som kunde vil du måtte betale din andel av dette utstyret selv om du bare skal ha utført et oljeskift. Hos oss slipper du det!

Sjekk gjerne hva prisen på et oljeskift/service, en automatgirflushing, eller en motorrens via vår online tilbudsløsning

Kategorier

Bestill Oljeskift

Fra 699,- inkludert filter og olje - 45min

Best seller

Bestill Motorrens

Ca 120 min Fra 1.195,-

Siste nytt

Smørepunkt åpner ny Avdeling!

I første kvartal 2022 åpner Smørepunkt ny avdeling i Greåker i Østfold. Vi ser frem til å kunne tilby nye kunder den samme gode servicen til de samme lave prisene som våre eksisterende kunder.

Les mer »