Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Smørepunkt holder til. Her beskriver vi hvordan Smørepunkt (Kilengaten 20, 3117 Tønsberg) samler inn og bruker personopplysninger.

Innsamling av informasjon

– Informasjon fra registrering av bilens/vognens registreringsnummer, samt IP-adresse. – Hvis du bestiller time eller spør om å motta tilbud for en av våre tjenester. – Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc. – I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss. – Systemet setter cookies (informasjonskapsler) i nettleseren, som beskrevet i dokumentet for bruk av informasjonskapsler.


Hvordan informasjonen brukes


Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å: Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg. Gjøre en vurdering av pris på væretjenester basert på bilens registreringsnummer. Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr. Overholde lovmessige forpliktelser.

Når besøkende legger inn kommentarer eller tilbakemelding på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og tibakemeldinger. Vi sporer antall besøk på nettsiden, hvor hver besøkende kommer fra (f.eks. nettsiden du besøkte før vår nettside), og hvor hver besøkende går til etter å ha vært på nettsiden (f.eks. nettsiden du besøker etter vår nettside). Det gjør at vi kan optimalisere våre sider til å bli ende mer relevant og brukervennlig. Informasjonen benyttes kun for å kunne tilpasse og følge opp tilbud og bestillinger med kundens spesifikke behov, samt begrenset markedsføring av våre produkter og tjenester. 

Behandlingsansvarlig og databehandler

Smørepunkt er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Opplysningene blir lagret i våre databaser på egne og eksterne datamaskiner med beskyttelse. De er ikke tilgjengelige for andre.

Tredjeparter

Smørepunkt vil som sagt kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg vil ikke bli delt med tredjeparter. Opplysningene vi har om deg er kun for oss og for å kunne levere tjenestene våre til kundene våre! Vi selger ikke informasjon til tredje part, men kan dele informasjon for ikke kommersielle formål.
For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. For eksempel når vi bruker Google Analytics for å se hvor nettsidene sine besøker kommer fra. 

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontakt oss

Har du noen spørmål eller forespørsel ang. disse retningslinjer kan du gjerne sende til post@smorepunkt.no.