HY-Carbon motorrens. Store besparelser for lommebok og miljø.

HY-Carbon motorrens har blitt en formidabel success. Igjen og igjen kommer nye kunder for å få hjelp med biler som har fått kostbare diagnoser og reparasjonsanbefalinger tilknyttet EGR-ventiler, Dieselpartikkelfilter og/eller Turbo fra andre verksteder.

HY-Carbon motorrens har blitt en formidabel success. Igjen og igjen kommer nye kunder for å få hjelp med biler som har fått kostbare diagnoser og reparasjonsanbefalinger tilknyttet EGR-ventiler, Dieselpartikkelfilter og/eller Turbo fra andre verksteder.

Etter en grundig behandling med HY-Carbon motorrens (ofte omtalt som hydrogenrens eller karbonrens) kan de aller fleste av dem slå seg til ro med at det var falsk alarm, og alt som skulle til var en rens.

HY-Carbon motorrens
Markedets mest effektive rensemetode

Historiene begynner å bli mange, og de samlede besparelsene for våre kunder er allerede i mange 100-tusenkroner klassen etter 3 mnd. med HY-Carbon rensemaskin. Dieselpartikkelfilter med så høy motstand at de ikke lengre vil regenerere, EGR-ventiler som ikke åpner eller lukker slik de skal. Turboer med feilmelding på aktuator. Nesten uten unntak bare en rens…

Gjengrodd EGR

Selvfølgelig skal også alle de som har vært her uten å ha fått slike diagnoser nevnes. De som tenker preventivt og gir motoren en god behandling før problemene oppstår. De melder tilbake om kvikkere motorer med mindre lyd og vibrasjoner, redusert drivstofforbruk og bedre kaldstart.

For de miljøbevisste er det også viktig at bilen ikke forurenser mer enn nødvendig, og HY-Carbon motorrens reduserer utslipp av skadelige gasser betraktelig. Ofte mer enn 50% på en bil som har noen år på baken.

Vår anbefaling er soleklar: Ta en motorrens før du får problemer med noen av motorkomponentene. Du vil spare deg for noe drivstoffkostnader på kort sikt, og potensielt store kostnader på lang sikt. For selv om vi som oftest klarer å redde blokkerte EGR-ventiler og Dieselpartikkelfilter, så er det dessverre slik at noen ikke lar seg redde selv med HY-Carbon motorrens…

Og ikke minst: Har du fått en diagnose fra et verksted som sier at du må skifte EGR og/eller DPF til flere 10-tusener, så ta en tur innom oss først! Kanskje det bare er 1.295,- som skal til?

Vi på Smørepunkt er veldig stolte av å være Norges første verksted som tilbyr HY-Carbon motorrens, og setter stor pris på samarbeidet med Autor AS rundt opplæring og utvikling av gode rutiner. HY-Carbon motorrens har blitt et viktig element for å styrke vår posisjon. Ett Serviceverksted som leverer effektive og kostnadsbesparende løsninger som bidrar til et rimeligere og mer problemfritt bilhold for våre kunder.

Har du spørsmål rundt HY-Carbon motorrens, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller mail, eller så kan du selvfølgelig stoppe innom for en bilprat i Kilengata 20 når det passer!

Du kan også be om et tilbud på mail via denne linken

Kategorier

Bestill Oljeskift

Fra 699,- inkludert filter og olje - 45min

Best seller

Bestill Motorrens

Ca 120 min Fra 1.195,-

Siste nytt

Smørepunkt åpner ny Avdeling!

I første kvartal 2022 åpner Smørepunkt ny avdeling i Greåker i Østfold. Vi ser frem til å kunne tilby nye kunder den samme gode servicen til de samme lave prisene som våre eksisterende kunder.

Les mer »